Nenorocire pe Centura

Hila Ovidiu

Tragedie in aceasta dimineata pe Centura Ocolitoare a Sibiului, in dreptul intersectiei cu drumul judetean ce duce spre localitatea Rusciori. Un barbat de 62 de ani si-a pierdut viata iar alte doua persoane au ajuns in stare foarte grava in spital, dupa ce autoturismul in care se aflau a patruns pe contrasens si s-au izbit intr-o autoutilitara.

Marti, 13 a fost o zi plina cu ghinion pentru un barbat de 62 de ani din localitatea Ocna Sibiului si un barbat si o femeie care se aflau alaturi de el in masina. Autoturismul in care se aflau a fost implicat marti dimineata intr-un grav accident, in urma caruia barbatul, pasager pe locul din dreapta spate si-a pierdut viata, iar ceilalti doi ocupanti ai autoturismului au ajuns in spital, in stare grava. Nenorocirea s-a produs pe DN 1T, centura ocolitoare a Sibiului, la intersectia cu drumul spre Rusciori. Masina in care se aflau cei trei a scapat de sub control din cauza vitezei si a carosabilului umed, a patruns pe contrasens si s-a izbit in plin intr-o autoutilitara. Barbatul care si-a pierdut viata a fost proiectat afara din autoturism, si s-a zdrobit pur si simplu de asfalt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nenorocire pe Centura

Tragedie in aceasta dimineata pe Centura Ocolitoare a Sibiului, in dreptul intersectiei cu drumul judetean ce duce spre localitatea Rusciori. Un barbat de 62 de ani si-a pierdut viata iar alte doua persoane au ajuns in stare foarte grava in spital, dupa ce autoturismul in care se aflau a patruns […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro