Neatentia la volan

Hila Ovidiu

Accident de circulatie pe Drumul National 1, in apropiere de Selimbar.  Doua persoane au ajuns la spital unde au ramas internate. Se pare ca de vina ar fi una dintre victime. Barbatul in varsta de 70 de ani, se afla la volanul masinii sale si nu a acordat prioritate de trecere unei alte masini  care circula regulamentar.

Cele 2 persoane, in varsta de 70 respectiv 66 de ani, au vrut sa intre cu autoturismul Dacia pe drumul national 1. Soferul  nu s-a asigurat iar masina in care se aflau a fost izbita de un Matiz care circula regulamentar. Cele 2 victime care sunt sot si sotie,  au fost transportate la spital de catre un echipaj Smurd. „Pacientii au ajuns la spital constienti. Dupa primele investigatii au traumatism cranio cerebral, plagi si contuzii. In momentul de fata li se face computer tomograf si de asemenea se asteapta si rezultatele la radiografii, urmand a se stabili daca este sau nu necesara internarea”, a declarat Decebal Todarita, purtator de cuvant al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

S-a deschis Targul de Tara

De Sfanta Maria Mica s-a deschis prima editie a Targului de Tara. Proiectul are ca scop promovarea gastronomiei romanesti. In muzeul in aer liber, in cladirea nou construita producatorii traditionali isi pot vinde marfa si sunt invitati sa faca demonstratii culinare. Targul a fost inaugurat tocmai in ziua de Sfanta […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro