Neatentia, bat-o vina!

Hila Ovidiu

A incercat sa traverseze strada dar, a ajuns la spital. O femeie care incerca sa treaca pe partea cealalta a soselei a fost lovita de o masina. Desi mai erau doar 10 metri pana la trecerea pentru pietoni, ea si-a riscat viata si s-a aventurat pentru ca se grabea.

Accidentul s-a produs luni seara pe bvd-ul  Coposu. O femeie in varsta de 49 de ani, domiciliata in localitatea Jina, s-a angajat in traversarea neregulamentara si fara sa se asigure a bvd-ului Corneliu Coposu, pe langa trecerea de pietoni. Ea a fost surprinsa si accidentata de un autoturism condus regulamentar de un tanar in varsta de 32 de ani, domiciliat in municipiul Sibiu. Conducatorul auto nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice. In urma acestui eveniment pietonul a fost transportat la Spitalul Clinic Judetean Sibiu unde a ramas internat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fara corn, lapte si mar

Fara corn si lapte in primele doua saptamani de scoala. Din cauza licitatiilor contestate copiii din judetul Sibiu nu vor putea primi din prima zi alimentele gratuit de Guvern. Mai mult, acestia nu vor avea parte nici de mere. Micutii sibieni sunt inca odata vitregiti de alimentele cae li se […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro