ND 1, drumul mortii la Sibiu

Hila Ovidiu

DN1 este drumul mortii in judetul nostru. Cele mai multe accidente rutiere grave soldate cu pierderi de vieti omenesti au avut loc aici. Pe locul II in nefastul top se numara segmentul din Drumul National 7 care tranziteaza judetul nostru.

DN1In 2014 s-au inregistrat cresteri semnificative in ceea ce priveste numarul de accidente rutiere grave, soldate cu pierderi de vieti omenesti. De vina pentru producerea majoritatii accidentelor a fost in primul rand viteza urmata de indiscipilina pietonala. In 2014 au avut loc in judetul nostru 202 accidente rutiere grave soldate cu 46 de morti si 223 de raniti. Pe drumurile nationale cresterea a fost de mai bine de 36 de procente. Numarul de victime decedate a crescut cu peste 60 la suta iar cel al ranitilor grav cu aproape 38 de preocente. Pe Drumul National 1 s-au inregistrat 40 de accidente rutiere deosebit de grave in urma carora si-au pierdut viata 19 persoane si au fost mutilate pe viata alte 41. pe Drumul National 7 s-au produs 9 accidente rutiere soldate cu 8 morti si 12 raniti grav. Pe Drumul National 14 au avut loc 20 de evenimente rutiere soldate cu pierderea a 7 vieti omenesti si ranirea grava a 21 de persoane. Nici 2015 nu pare sa fie un an mai bland din acest punct de vedere. De la inceputul anului si pana in momentul de fata au avut loc pe segmentele de drum national care tranziteaza judetul nostru mai multe accidente rutiere in care si-au pierdut viata oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trafic inchis pe Turghenev

Atentie soferi! Se inchide temporar strada Turghenev. De luni si pana in 10 aprilie veti fi nevoiti sa folositi rutele ocolitoare pentru a tranzita zona. Din fericire strada va fi inchisa doar pentru o perioada de 10 zile, timp in care constructorul va interveni pentru a repara si inlocui piatra […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro