Muzica baroc in 29 si 30 iunie

Hila Ovidiu

Weekend plin de concerte cu muzica baroc la Sibiu. Pentru ca tot este anul baroc, Asociatia Corul de Camera Caedonia sustine alaturi de alte coruri din Italia si Franta mai multe reprezentatii artistice. Una dintre ele va avea loc chiar in muzeul in aer liber.

Zilele de vineri si sambata sunt dedicate muzicii baroce. Corul Caedonia va sustine alaturii de invitatii dein strainatate mai multe recitaluri. Acestea vor avea loc atat in biserici, institutii publice cat si in muzee. Astfel, vineri in Biserica Romano Catolica din Sibiu incepand cu ora 19.15 va avea loc un concert vocal simfonic. Sambata la pranz vor avea loc recitaluri in sala expo a Primariei. Tot sambata dar de la ora 18.00 un nou concert va avea loc in Muzeul in aer liber. Si tot sambata dar de la ora 19.30 in Biserica Evanghelica din Cisnadie va avea loc o noua reprezentatie vocal simfonica. Recitalurle sunt parte a proiectului “Barocul muzical_o prezenta vie in contemporaneitate”. Pe langa Corul Caedonia vor mai incanta auzul sibienilor si Cvintetul Alliance din Franta, Corul La Tella din Italia si corul Antifonia al Academiei de muzica din Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Poarta noua la Zoo

Investitiile la Gradina Zoologica Sibiu continua si in urmatoarea perioada. Aici vor fi construite o nouapoarta si o noua casierie. Investitia este de aproximativ 70 de mii de lei, fara TVA. Dupa ce intre 2006 si 2008 au fost modernizate si extinse adaposturile animalelor, iar in 2010 a fost reabilitat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro