Muscati de capuse

Hila Ovidiu

4 sibieni au necesitat internare de urgenta in spital dupa ce au fost muscati de capuse. In acest sfarsit de saptamana 13 persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale. Toti cei ramasi internati au ajuns cu infectii locale pentru ca si-au extras singuri capusele si nu au cerul sprijinul medicilor.

Potrivit medicilor, la cei patru pacienti internati se manifesta primul stadiu al bolii Lyme. Diagnosticul se va confirma insa prin analiza de laborator, la 21 de zile de la muscatura.  Cei patru sunt trei barbati si o femeie. Ei  au 30, 53, 63, respectiv 67 de ani si sunt din Rasinari, Sadu si Miercurea Sibiului. Medicii specialisti  spun ca niciunul dintre ei nu a ajuns la spital atunci cand au fost muscati, toti si-au extras singuri capusa.  Medicii va recomanda ca atunci cand gasiti o capusa pe corp sa mergeti de urgenta la un medic si sa nu o extrageti din piele, singuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

La un pas de moarte

A cazut in fantana dar, a scapat cu viata! O femeie in localitatea Racovita a tras o sperietura zdravana dupa ce a cazut in putul din curte, in timp ce incerca sa scoata apa. Ea a fost salvata la timp de pompierii voluntari din localitate. Femeia are 60 de ani […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro