Musafiri speciali la Trustul de Presa Eveniment

Hila Ovidiu

Programul Scoala altfel se apropie de final. Scolarii au trait o saptamana cu adevarat altfel avand ocazia sa viziteze firme, muzee, institutii publice si chiar biserici. Mai multe scoli din Sibiu au trecut pragul Trustului de Presa Eveniment.

index

Mai bine e o suta de elevi ne-au trecut pragul in ultimele zile pentru a vedea ce inseamna cu adevarat munca intr-un trust de presa. Majoritatea au fost copii cu varste de sub 10 ani. Micutii au fost de-a dreptul fascinati de tot ceea ce inseamna munca in radio si televiziune. Dupa ce au facut cunostinta cu Loredana, Ana si Ovidiu cei care le-au fost gazde elevilor la Eveniment FM scolarii au putut face primii pasi catre ceea ce inseamna fascinanta lume a televiziunii. Elevilor li s-a vorbit si despre Scoala de Modelling si Televiziune by Diana Cerciu. Aici, cei care se inscriu vor invata cum sa devina cu adevarat profesionisti de televiziune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prinsi la furat de cetina

In loc sa isi cumpere miel de Pasti, doi damboviteni vor da bani grei pentru a plati amenzi dupa ce au fost prinsi de politisti la furat de cetina. Cei doi sustreasesera dintr-o padure apartinand Ocolului Silvic Avrig 100 de kilograme de cetina. Pastile aduc paguba in buzunzarele a doi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro