Municipalitatea cofinanteaza 89 de evenimente culturale

Hila Ovidiu

S-a incheiat prima etapa de depunere a proiectelor de pe agenda culturala, iar municipalitatea sibiana a decis si cine primeste finantare. A fost alocata suma de mai bine de 6 milioane de lei. Cei mai multi bani merg catre Media Music Awards.

indexCei mai multi bani merg in acest an la premiile muzicii romanesti si Artmania. Suma alocata pentru fiecare dintre aceste evenimente este de 350 de mii de lei. Astra Film Festiva a primit in acest an suma de 300 de mii de lei din bugetul local si tot de acolo cate 250 de mii au primit Sibiu Jazz Festival, Sibiu Lights and More si Festivalul de Film Transilvania. Festivalul International Clara Haskil va fi cofinantat in acest an cu suma de 130 de mii de lei tot atatia bani au obtinut si organizatorii Targului de Craciun, Obor Fest a primit 70 de mii, CibinFest 80 de mii, Festivalul International de Fotografie a primit suma de 150 de mii de lei, cea de-a treia editie a Povestii Naiului a primit suma de 140 de mii, Mozaic Jazz Festival va fi cofinantat in acest an cu 200 de mii, Festivalul Mustului cu 70 de mii, iar Sibiul de odinioara cu 140 de mii de lei. Au primit finantare pe agenda culturala pe langa proiectele deja consacrate si proiecte aflate la prima editie. Printre acestea se numara Sibiu Latin Fest, Festivalul Traditiilor si Ceremonialelor Militare Istorice sau Sibiu 825-Infinite Love.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Au inflorit copacii de magnolie

Primavara a venit cu flori de magnolie la Sibiu. Primii copaci au inceput deja sa infloreasca. Cel mai cunoscut astfel de pom este cu siguranta cel din fata sediului vechi al Primariei. Chiar si intr-o zi ploioasa primavara are farmecul ei. Vineri spre exemplu si-a incantat iubitorii de frumos prin […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro