Municipalitatea cauta operatori de calculator pentru alegerile de la anul

Hila Ovidiu

Se cauta operatori de calculator pentru alegerile din vara. Cei care au competente in domeniul IT si vor sa se implice in procesul electoral trebuie sa depuna o cerere la Primaria Sibiu. Inscrierile se fac pana in data de 18 noiembrie.

Sunt preferate persoanele care au cel putin competente de baza in domeniul tehnologiei informatiei. Cei interesati isi pot depune actele necesare pana miercurea viitoare. Cererea scrisa trebuie depusa in original la Centrul de Informatii pentru Cetateni din sediul din Piata Mare al Primariei. Selectia persoanelor care vor lucra in sectiile de votare se va face in urma unui concurs practic. Pentru a fi admisi candidatii trebuie sa stie sa utilizeze notiunile de baza ale tehnologiei informatiei, sa stie sa introduca date intr-un sistem si sa le valideze, sa aiba capacitatea de a le prelucra, sa stie sa foloseasca internetul si sa fie capabil sa utilizeze echipamentele periferice. Sesiunile de examinare vor fi organizate de catre specialistii Serviciului de Telecomunicatii Speciale cu sprijinul Autoritatii Electorale Permanente si al Institutului National de Statistica.
Operatorii care vor fi selectati si care vor activa in sectiile de votare vor fi remunerati cu o indemnizatie stabilita prin Hotarare de Guvern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Paduri furate..."ca-n codru"

Numarul infractiunilor silvice a crescut vertiginos in ultima perioada. Apropierea iernii ii face pe oameni sa sa uite de legi, reguli si decenta si sa dea iama in paduri pentru a se aproviziona cu lemne pentru iarna. 2 tineri de doar 17 ani au fost prinsi de politisti in timp […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro