Munca la negru si nereguli

Hila Ovidiu

La nivelul intregii tari, comisarii ITM au desfasurat, o campanie privind identificarea angajatorilor care folosesc munca fara forme legale la angajare. Totodata au fost luate masuri pentru respectarea de catre angajatorii din domeniul constructiilor a prevederilor legale  privind  securitatea si sanatatea in munca.

Comisarii ITM au efectuat verificari la 24 agenti economici cu un numar total de 1085 salariati.  Cele mai frecvente deficiente constate de inspectorii de munca din cadrul serviciului control securitate si sanatate in munca, au fost, Neverificarea rezistentei de dispersie a instalatiilor de pamantare sau chiar lipsa instalatiei de punere la pamant, neasigurarea unei supravegheri medicale adecvate la angajare si periodic pentru toti lucratorii si neasigurarea unei instruiri adecvate in domeniul securitatii si sanatatii in munca pentru toti angajatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vor banii inapoi

Peste 1500 de sibieni au cerut de la fisc, restituirea diferentelor taxei de poluare.  Cei care doresc sa faca in continuare astfel de cereri sunt rugati sa calculeze de acasa taxa pentru emisiile poluante pe site-ul Directiei Generale a Finantelor Publice a judetului Sibiu, pentru a merge in fata ghiseului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro