Motociclistii exista in trafic!

Hila Ovidiu

„Motociclistii exista in trafic!” Asa se numeste cea mai noua campanie lansata de politia rutiera in parteneriat cu un club sportiv din Sibiu. Actiunile campaniei sunt axate pe constientizarea participantilor la trafic indiferent ca sunt pietoni, soferi, mopedisti sau motociclisti.

indeIn doar doua ore au fost opriti sute de soferi care au primit informatii despre cum ar trebui sa se comporte in trafic atunci cand pe langa ei circula motociclisti. Campania are atat rol de informare cat si de constientizare. Practic motociclistii sunt o categorie vulnerabila de participanti la trafic, asa ca soferii trebuie sa le acorde o mai mare atentie acestora. Actiunile de informare s-au desfasurat pe cele mai importante artere ale orasului. Campania se va derula pana la finele lunii octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Prima runda de negocieri pentru Agricol

Saptamana viitoare se va decide soarta Colegiului Agricol. Seful ISJ spune ca ar fi nevoie de constructia unei noi cladiri care sa fie mai apoi oferita celor de la Barcianu. Ba mai mult, crede ca mutarea liceului din cladirea actuala este iminenta. Dupa mai bine de doua saptamani de spaima […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro