Motociclisti implicati in doua accidente rutiere produse astazi in municipiul Sibiu

Hila Ovidiu

2 accidente rutiere grave s-au produs in Sibiu in cursul zilei de joi . In ambele evenimente de circulatie au fost implicati motociclisti. In primul dintre ele motociclistul este victima in cel de-al doilea, un alt motociclist, fara permis, a acrosat o femeie aflata pe marginea trotuarului.

Primul eveniment rutier a avut loc la intersectia strazilor Bieltz cu Cimitirului. Oamenii legii spun ca in acest caz culpa pentru producerea accidentului este comuna. Practic, o sibianca in varsta de 63 de ani,care circula la volanul autoturismului pe strada Cimitirului, a patruns in intersectia cu strada Bieltz fara sa acorde prioritate si a lovit motociclistul care efectua o manevra neregulamentara de depasire. In urma impactului motociclistul inm varsta de 37 de ani a fost grav ranit.

Cel de-al doilea accident rutier s-a produs in Tiglari. Aici un motociclist in varsta de 30 de ani nu s-a asigurat la schimbarea directiei de deplasare si a acrosat o femeie in varsta de 37 de ani aflata pe marginea trotuarului, langa partea carosabilului. In urma impactului femeia a fost grav ranita si transportata la spital. Medicii spun ca aceasta a ajuns la UPU cu un traumatism craniocerebral si un traumatism de membru inferior.

In cazul celui de-al doilea eveniment rutier soferul nu detinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul iar motocicleta cu care rula este neinmatriculata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Masina noua pentru Centrul de Arest Sibiu

Autospeciala noua pentru Centrul de Retinere si Arest Preventiv al judetului Sibiu. Noua masina este conceputa special pentru transportul detinutilor si este prevazuta cu un sistem menit sa protejeze politistii de un eventual atac al persoanelor aflate pe bancheta din spate. Centrul de Retinere si Arest Preventiv din subordinea Inspectoratului […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro