Motociclisti accidentati

Hila Ovidiu

Motociclistii exista in trafic…dar soferii nu tin cont de asta. 2 accidente rutiere au avut loc in Sibiu pe fondul neacordarii de prioritate motociclistilor.

index

Primul accident s-a petrecut la orele pranzului pe Scoala de Inot cand un barbat de 40 de ani, in timp ce conducea, intr-o intersectie nu a acordat prioritate motociclistului si a intrat in coliziune cu acesta. Cel de-al doilea eveniment rutier a avut loc pe Bulevardul Vasile Milea in cursul serii si a fost produs de catre un sibian de 41 de ani. Acesta nu a acordat prioritate unui motociclist in varsta de 28 de ani.
Pentru a preveni astfel de accidente politisti rutieri le recomanda motociclistilor sa pastreze contactul vizual cu soferii care ar putea fi pe cale sa le intersecteze traiectoria. De cele mai multe ori motociclistii trebuie sa le anticipeze intentiile celorlalti parteneri de drum. Cea mai mare atentie trebuie acordata in momentul virajelor si la intersectii. Acolo motociclistii sunt cei care trebuie sa se asigure folosind oglinzile. O atentie deosebita trebuie acordata si curbelor. Dincolo de recomandarile de trafic politistii ii sfatuiesc pe motociclisti sa poarte in permanenta casti omologate si imbracaminte speciala.
Soferilor le este recomandat sa acorde o atentie deosebita acestor participanti la trafic si sa le acorde prioritate atunci cand o au!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vreme rea joi si vineri

De joi ne asteapta 24 de ore de vreme rea. Sunt anuntate ploi torentiale, iar pe alocuri grindina. Cantitatile de apa pot ajunge si la 50 de litri pe metrul patrat. Dupa cateva zile in care soarele a stralucit ca la mijlocul verii, vremea se strica. Revin ploile, vijeliile si […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro