Mos Craciun poate fi inchiriat de la Crucea Rosie

Hila Ovidiu

Crucea Rosie Sibiu a lansat miercuri serviciul de inchiriat Mos Craciuni. Mosii vin la pachet cu o craciunita si costa 80 de lei pentru familii si 150 de lei pentru gradinite si petreceri private. Banii astfel obtinuti vor fi folositi pentru finantarea proiectelor viitoare ale Crucii Rosii.

03.12.2014 09:59Parintii care vor sa le faca o surpriza de zile mari celor mici pot apela cu incredere la Mosii de la Crucea Rosie. Insotiti de Craciunite acestia vor duce cadouri tuturor doritorilor. Mos Craciun spune ca anul acesta mai toti copiii au fost cuminti, asa ca va avea multe vizite de facut. Anul trecut 30 de familii au apelat se serviciul de inchiriere a Mosului. Lor li s-au adaugat aproximativ 10 firme si gradinite.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Liber sa decid!

„Liber sa decid!” asa se numeste noul proiect lansat de catre Centrul de Prevenire, Evaluare si Consiliere Antidrog din Sibiu. Programul se va desfasura pe perioada intregului an scolar si va implica elevi din 2 scoli sibiene. Cele doua scoli implicate sunt Regina Maria si Scoala 18. Zeci de elevi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro