Mos Craciun de inchiriat

Hila Ovidiu

Mos Craciun vine si in acest an la toti copiii cuminti. L-am intalnit luni, in timp ce isi pregatea sacii cu daruri pentru micutii din Sibiu. Parintii trebuie sa stie ca Mosul poate fi inchiriat de la Crucea Rosie atat pentru evenimente private cat si pentru serbari sau petreceri de firma.

Desi mai este mult pana la noaptea magica, Mos Craciun este deja cu pregatirile in plina desfasurare. Si-a propus sa viziteze cat mai repede tot copiii care au fost cuminti de-a lungul anului. Si nu sunt deloc putini. Mosul spune ca inca de anul trecut micutii sibieni i-au promis ca isi vor asculta parintii si vor manca tot din farfurie. Parintii trebuie sa stie ca Mosul poate fi invitat la diferite petreceri si evenimente.  Contractul de inchiriere se face la Crucea Rosie, preturile pornesc de la 100 de lei iar banii astfel obtinuti vor fi folositi pentru finantarea proiectelor sociale. Este cel de-al X-lea an consecutiv in care Crucea Rosie il “inchiriaza” pe Mos Craciun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hoti de lemne prinsi de politisti

Politistii sibieni au dat iama in hotii de lemne. Oamenii legii au amendat transportatori si au intocmit dosare penale celor prinsi in fapt. Amenzile aplicate au o valoare totala de 14 mii de lei. A fost weekend de foc pentru politistii care sunt parte a programului national de control „Scutul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro