Mort de beat, a intrat cu masina in autobuz

Hila Ovidiu

O femeie pasagera intr-un autobuz Tursib a ajuns duminica in spital dupa ce vehiculul de transport in comun a fost acrosat de un sofer beat. Sibianul de 44 de ani care se face vinovat de producerea accidentului avea o alcoolemie de 1,25 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Aburii alcoolului i-au incetosat in asemenea hal vederea si mintea unui sofer, incat nu a observat un autobuz care circula in sensul giratoriu, si nici nu i-a acordat prioritate. Accidentul s-a petrecut duminica seara, in giratoriul de la intersectia B-dului Mihai Viteazu cu strada Nicolaus Olahus. Sibianul de 44 de ani care se afla la volanul autoturismului care a provocat accidentul era in pragul comei alcoolice, avand o alcoolemie de 1,25 mg/l alcool pur in aerul expirat. El este acum cercetat pentru consum de alcool la volan dar si pentru vatamare corporala din culpa, deoarece una dintre pasagerele autobuzului a fost ranita usor, suferind un traumatism cranio-cerebral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Parjol la ferma

Aproximativ 200 de oi si 200 de miei au pierit intr-un incendiu izbucnit duminica seara la o ferma de pe Calea Surii Mici. Pompierii au stabilit ca focul a fost pus de o mana criminala, iar cercetarile au fost preluate de catre politistii de la  Investigatii Criminale. Pompierii militari sibieni […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro