Mopedist fara permis

Hila Ovidiu

E trecut de prima tinerete, dar asta nu l-a impiedicat sa dea curs unui act de teribilism. Un babrat de 46 de ani din Talmacel a fost prins in timp ce conducea un moped desi nu are permis. Aventura barbatului s-a incheiat cu un dosar penal.

inBarbatul a fost oprit in jurul orei 03.00 pentru un control de rutina in trafic de catre politistii de la Talmaciu. Oamenii legii au aflat astfel ca barbatul de 46 de ani din Talmacel nu are permis de conducere iar mopedul nu este inregistrat. Acestia i-au intocmit talmaceanului dosar penal. Inca din luna februarie a acestui an Codul Rutier a fost modificat iar mopedul este considerat vehicul. Asta inseamna ca pentru a-l rula pe drumurile publice este nevoie de permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incendii la depozitele de furaje

18 incendii au avut loc in acest an la depozitele de furaje. Ultimul dintre ele a avut loc chiar in aceasta saptamana. Pompierii spun ca sunt cateva masuri de siguranta care trebuie urmate cu strictete pentru a preveni eventuale nenorociri. Statisticile pompierilor arata ca de la inceputul anului si pana […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro