Modificari legislative discutate la Sibiu

Hila Ovidiu

Angajatori, reprezentanti ITM dar si reprezentanti AJOFM si-au dat intalnire joi pentru a discuta cele mai noi modificari legislative. Vorbim aici despre ucendicia la locul de munca, legea voluntariatului sau stagiatura absolventilor de invatamant superior.
18.06 intalnire itm ajofm acop_0001La intalnirea de joi dimineata au particpat reprezentanti ai autoritatilor publice locale, angajatori, inspectori de resurse umane, specialisti in activitati de prevenire si protectie, specialisti ssm si somaj. Pe ordinea de zi a dezbaterilor s-au aflat 9 legi si modificari ale acestora. Printre temele dezbatute se numara ucenicia la locul de munca, stimularea angajatorilor pentru incadrarea in munca a ucenicilor, practica elevilor si studentilor, stimularea angajatorilor pentru incadrarea in munca a elevilor si studentilor, efectuarea stagiului de practica pentru absolventii de invatamant superior, stimulentele acordate angajatorilor pentru ca incadreaza absolventi, legea voluntariatului dar si aspecte de securitate si sanatate in munca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hot de masini prins de politistii medieseni

La 23 de ani, in loc sa isi construiasca un viitor, un tanar din Medias risca sa infunde puscaria. Tanatul a furat anul trecut o masina, iar acum a fost prins. Soarta lui sta acum in mana magistratilor. In loc sa se angajeze si sa isi construiasca o cariera un […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro