Modificari la sectiile de votare

A inceput numaratoarea inversa pentru Alegerile si Referendumul din 26 mai. In municipiul Sibiu sunt peste 100 de sectii care vor fi amenajate pana duminica. Atentie insa au aparut si modificari in sensul arondarii strazilor nou infiintate si mutarii unor sectii dintr-o locatie in alta.

Astfel,  strazile Bruxelles si Varsovia, nou create, sunt arondate sectiei de la Scoala numarul 10. Strada Cuprului a fost arondata Liceului Carol iar strada Viticultorilor va apartine de Scoala 13. De asemenea, strazile Diamantului, Rubinului, Safirului, Jadului, Opalului, Chihlimbarului, Ametistului, Perlei si Zirconiului se arondeaza Scolii numarul 23.

De cealalta parte, sectiile 34 si 35 au fost mutate din Palatul Copiilor de pe Constitutiei la Scoala numarul 2 de pe Avram Iancu.  De asemenea a fost mutata sectia 67 de la Clubul Sportiv Scolar Sibiu la Scoala 4, acolo unde, de obicei voteaza si Klaus Iohannis.

Cei care au nevoie de mai multe informatii pentru a afla unde  vor putea merge la vot duminica pot da o fuga pana la Centrul de Informatii pentru Cetateni din Piata Mica numarul 22. Acolo sunt afisate listele cu toate sectiile de vot si ce strazi le sunt arondate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Politistii recomanda prudenta in trafic

Vremea rea se mentine in tara noastra. Meteorologii au emis o avertizare e ploi torentiale, vijelie si grindina! Date fiind conditiile meteo politistii sibieni fac apel la soferi sa dea dovada de prudenta in trafic. Marti intreaga tara s-a aflat sub atentionare meteo de vreme rea. Specialistii in meteorologie au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro