Modificari de sens si restrictii de circulatie

Hila Ovidiu

Municipalitatea propune noi modificari la regimul de circulatie. Va puteti spune parerea cu privire la instituirea sensului dublu pe strada Steflesti. De asemenea, este bine de stiut faptul ca strada Miraslau a fost inchisa pentru lucrari din cursul zilei de joi. Soferii vor fi nevoiti sa foloseasca rutele ocolitoare.

Cei interesati sa isi spuna parerea o pot face fie accesand site-ul institutiei fie depunand o adresa la Centrul de Informatii pentru Cetateni. Municipalitatea propune instituirea sensului dublu de mers pe Steflesti pentru a elibera sensul giratoriu de la intersectia strazii Semaforului cu Negoveanu. Soferii mai trebuie sa stie ca din cursul zilei de joi s-a inchis traficului strada Miraslau. Nu se va putea circula pe tronsonul dintre Milea si Hipodromului incepand de joi si pana in 25 iunie. Aici urmeaza sa fie asternut ultimul covor asfaltic dupa ce pana acum s-au efectuat lucrari de modernizare a retelelor de apa si canalizare dar si a trotuarelor si carosabilului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Oua colorate in hartie creponata

De Inaltare este ultima zi din an in care se mai inrosesc oua. Gospodinele care au vrut sa iasa din tiparele traditionale in colorat ouale cu…hartie creponata. Rezultatul? Deosebit de-a dreptul! Gospodinele care au vrut sa aiba pe masa de Inaltare oua colorate deosebit s-au apucat de mesterit adevarate opere […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro