Modificari de locatie si program la ghiseele Directiei Fiscale

Apar schimbari la Directia Fiscala! Timp de o luna de zile impozitele nu vor mai putea fi platite in sediul municipalitatii din Piata Mare. De asemena a fost prelungit programul ghiseului la care se fac inregistrarile auto.

Sediul de pe strada Turismului este singurul din oras unde se pot inregistra autovehiculele. Aceasta nu este singura schimbare. Din cauza Summitului, ghiseele de plata a taxelor si impozitelor din sediul Primariei din Piata Mare s-au inchis pentru o luna de zile. Decizia a fost luata pentru a permite amenajarea cladirii astfel incat aceasta sa se preteze desfasurarii evenimentelor din 9 mai.

Cei care inca mai au de platit taxe, impozite sau amenzi o pot face pe strada Turismului, la oficiile postale, pe platformele electronice sau la ghiseele din sediul de pe Bulevardul Victoriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Traditii si superstitii de Florii

Crestinii ortodocsi sarbatoresc duminica Floriile sau intrarea Domnului in Ierusalim. E dezlegare la peste pentru cei care au postit pana acum. De asemenea sunt si traditii care se respecta cu sfintenie in aceasta zi! Din punct de vedere Crestin, duminica este zi mare atat pentru credinciosii ortodocsi cat si pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro