Modernizari in cimitir

Hila Ovidiu

Mai bine de 63 de mii de lei vor fi investiti in perioada imediat urmatoare pentru a imprejmui Cimitirul Eroilor. Lucrari de modernizare vor avea loc si in Cimitrul Municipal. Aici va fi asfaltata aleea 2.

Cimitirul Eroilor va beneficia de o noua imprejmuire cu gard. Lucrarile vor fi fi executate in urmatoarele trei luni de zile iar valoarea contractului deja semnat este de 62. 957 lei fara tva. Cimitirul adaposteste 500 de monumente funerare ce apartin eroilor cazuti in cel de-al doilea razboi mondial. In Cimitirul Muncicipal se va interveni penru asfaltarea aleii numarul 2. aceasta este in momentul  de fata la stadiul de balast. La finalizarea lucrarilor aceasta va fi cimentata si va avea borduri laterale si rigole. Lucrarile costa aproximativ 290 de mii de lei si vor dura 2 luni. In urmatoarea perioada se doreste contractarea unei firme care sa reabiliteze si sediul administrativ al serviciului public ce se ocupa de administrarea cimitirelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Conduceti prudent!!!

Dupa saptamani de seceta, in urmatoarele zile meteorologii se asteapta la ploi. In aceste conditii politistii rutieri sibieni fac apel catre soferi sa conduca cu prudenta, sa respecte regulile rutiere si sa adapteze viteza la conditiile de caroabiul umed. Doar asa pot fi evitate evenimentele rutiere nedorite. Prognoza meteo pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro