Modernizarea Spitalului de Pediatrie continua

Hila Ovidiu

Lucrarile de mansardare a Spitalului de Pediatrie continua. In curand mamaicile vor avea ocazia de a sta alaturi de micutii lor atunci cand acestia sunt bolnaviori. Municipalitatea investeste acolo mai bine de 1,4 milioane de lei. Cel mai probabil lucrarile vor fi gata in decembrie.

Lucrarile de modernizare presupu amenajarea de noi spatii cu destinatie medicala si mansardarea coprului A de pe stradda Pompeiu Onofreiu. Lucrarile au inceput inca din luna august. Costa mai bine de 1,4 milioane de lei si se preconizeaza sa fie finalizate undeva in luna decembrie. Contractul prevede schimbarea sarpantei si amenajarea de saloane pentru copii si apartinatorii acestora, realizarea de noi cabinete medicale, constructia unei sali de mese cu oficiu pentru copii si apartinatori, vestiare si grupuri sanitare. De asemenea aici va fi montat si un lift exterior care sa faca legatura cu mansarda. Suprafata castigata de spital prin aceste lucrari este de aproximativ 450 de metri patrati.  Aceasta este cea de-a doua etapa a extinerii spitalului. Prima dintre ele s-a incheiat in luna august cand au fost mansardate corpurile C si D. Valoarea acelui contract a fost de aproape 1 milion de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bursa pentru persoane cu dizabilitati si tineri din centre de plasament

Persoanele cu dizabilitati si tinerii care parasesc centrele de plasament au avut vineri ocazia de a-si gasi un loc de munca. Special pentru ei Ajofm a organizat la Sibiu si Medias o bursa. 22 de participanti au avut norocul de a fi selectati in vederea incadrarii. Bursa locurilor de munca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro