Modernizare pe bani europeni la Primaria Sibiu

Municipalitatea sibiana se modernizeaza cu bani europeni. Proiectul are o valoare de peste 3,1 milioane de lei iar la capatul implementarii acestuia administratia locala ar urma sa fie mai performanta iar depunerea ori eliberarea documentelor sa se faca mult mai usor si fara a fi necesara prezenta in fata ghiseului.

Proiectul intitulat „SALT-Sibiu” are o valoare de 3,1 milioane de lei si vizeaza reducerea birocratiei si transformarea administratiei publice intr-o unitate eficienta, care sa functioneze si in absenta personalului de la ghiseu.

Prin acest program se are in vedere certificarea ISO a municipalitatii, dezvoltarea serviciilor electronice destinate depunerii documentelor, automatizarea proceselor de eliberare a certificatelor, avizelor si autorizatiilor dar si extinderea si imbunatatirea sistemelor de plata on-line.

Proiectul prevede si implementarea unui program pilot menit sa puna in functiune un terminal self-service care sa permita cetatenilor sa depuna documente indiferent de programul de functionare al Primariei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Barbat accidentat mortal la Medias

Drama la Medias! Un barbat si-a pierdut viata dupa ce a fost lovit de o masina care dadea cu spatele. Soferul vinovat de producerea evenimentului rutier este cercetat penal. Politistii spun ca evenimentul rutier s-a produs in jurul orei 10.30, pe strada Turda din Municipiul Medias unde, soferul unei masini […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro