Mirosul sarbatorilor de iarna se simte la Targul de Tara

0
526

Targul de Tara din Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului primeste in weekend iz de sarbatoare. Cele mai alese bucate din carne de porc vor fi in centrul atentiei. Nu vor lipsi nici demonstratiile de maiestrie culinara.

indexEditia din acest weekend a Targului de Tara este dedicata bucatelor traditionale din carne de porc. Spectacolul culinar din Muzeul Astra va fi asezonat cu demonstratii de maiestrie culinara si ritualuri sau traditii specifice vechi de sute de ani. Va fi sacrificat un porc de aproape 200 de kilograme iar cei prezenti vor putea asista la ritualul de preparare a acestuia de la parlit pana la realizarea preparatelor culinare specifice. Pofticiosii vor putea degusta contracost pomana porcului, muraturi traditionale si licori bahice. In dupa amiaza zilei de sambata vizitatorii vor putea asista la un program de colinde sustinut de membrii Asociatiei Culturale Zestrea din Cluj. Duminica un alt spectacol va avea loc la Biserica din Bezded dupa terminarea slujbei religioase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.