Miros de sarbatoare in Piata Mare

Hila Ovidiu

Bradul de Craciun a sosit in Piata Mare. De vineri dimineata se va incepe impodobirea lui. Pomul a fost recoltat de pe un teren privat din Sibiu si are aproximativ 20 de metri inaltime.

In Piata Mare a Sibiului incepe sa miroasa tot mai mult a sarbatoare. Dupa ce a fost amplasata cupola luminoasa, dupa ce figurinele au fost puse pe stalpi, la locul lor, a sosit randul pomului de Craciun. Bradul a ajuns in cursul zilei de joi in centrul orasului.
Iluminatul festiv si implicit instalatiile luminoase din bradul de Craciun vor fi pornite in seara zilei de 20 noiembrie. In celelalte zone ale orasului iluminatul festiv va fi pornit etapizat. Pana la inceputul lunii decembrie toate sistemele de iluminat specific sarbatorilor vor fi puse in functiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Deficit de personal

Agentia judeteana de Ocupare a Fortei de Munca functioneaza la momentul de fata cu un deficit de personal de mai bine de 30 la suta. Din cei mai bine de 80 de angajati care isi desfasurau activitatea in 2005 in aceasta institutie la momentul de fata mai sunt doar 47. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro