Minori cercetati pentru durt calificat

Hila Ovidiu

La nici 18 ani sunt chemati in fata legii. Vorbim despre 4 tineri are au fost prinsi in flagrant in timp ce furau diferite bunuri dintr-un garaj. Acum ei sunt cercetarti pentru furt calificat.

Au vrut sa faca bani necisntiti, dar au ajuns pe mana oamenilor legii. Vorbimdespre patru hoti dintre care doar unul are varsta de 18 ani implinita. Ceilalti minori au varste de 15 si respectiv 17 ani. Cei 4 infractori au fost surprinsi in timpul noptii incercand sa fure mai multe bunuri dintr-un garaj. Acestia au fost prinsi in flagrant de catre politistii de la Sectia 1 Sibiu in timp ce jefuiau un gartaj de pe Aleea Selimbar. Tinerii domiciliati in Cristian au patruns prin efractie in garaj de unde au incercat sa plece cu o bicicleta, un flex si un aparat radio. Daca ar fi reusit sa fuga cu bunurile prejudiciul ar fi fost de aproximativ 450 de lei. Acum ei sunt cercetati de catree politistii sibieni.Bunurile au fost recuperate şi restituite proprietarului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aproape 100 de bolnavi de Lyme

Mii de sibieni au fost muscati de capuse in ultimul an. O parte dintre acestia au avut ghinionul de a fi infectati cu boala Lyme. Pana la momentul de fata, 94 de persoane au fost diagnisticate cu aceasta boala. Cei mai multi dintre ei si-au depistat boala in luna iulie. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro