MINORĂ DISPĂRUTĂ DE LA DOMICILIU

alin

O minoră de 14 ani din Copşa Mică a dispărut de la domiciliu în data de 27 mai a.c.. Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu efectuează cercetări pentru găsirea acesteia. Oricine poate oferi informaţii cu privire la tânără este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.
În data de 27 mai a.c., poliţiştii sibieni au fost sesizaţi cu privire la dispariţia de la domiciliu a minorei LAZĂR DIANA DAMARIS, în vârstă de 14 ani, domiciliată în localitatea Copşa Mică. În dimineaţa zilei de 27 mai minora a plecat de la domiciliu, într-o direcţie necunoscută, fără a mai reveni.

Serviciul Investigaţii Criminale Sibiu a preluat cercetările, fiind demarate de urgenţă activităţile de căutare a minorei

Semnalmente: 1,60-1,65 m, ochi negri, brunetă, păr lung, ten creol, faţă rotundă

Semne particulare: nu se cunosc

La data plecării, purta o bluză de culoare albă, tricou portocaliu, pantalon în culori alb şi negru, pantof sport de culoare crem.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestei minore sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Aventuri in lumea cartii

Biblioteca Judeteana Astra va invita la “Aventuri in lumea cartii”. Proiectul este de fapt o revista coordonata de bibliotecari dar cu texte scrise de catre scolari. Revista poate fi gasita la Sectia pentru Copii si Tineret a Bibliotecii. Aventuri in lumea cartii este de fapt o revista cu materiale realizate […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro