Minor la volanul unei masini neinmatriculate

Hila Ovidiu

Adolescenta cu nazbatii pentru un pusti de 15 ani din Valea Viilor. Tanarul a furat masina fratelui sau si a plecat pana la magazin. La intoarcere insa baiatul a intrat cu masina intr-o teava de gaz. Copilul nu a patit nimic dar a incaput pe mana politistilor. Pentru ca nu are inca 16 ani cel mai probabil primii trasi la raspundere in acest caz vor fi parintii adolescentului.

piciu la volanTeribilismul adolescentin l-a impins pe un pusti de 15 ani din Valea Viilor sa ia pe furis din curtea casei masina fratelui mai mare si sa dea o fuga pana la magazin dupa dulciuri. Zis si facut, tanarul a ajuns la market, si-a luat de acolo tot ce i-a trebuit dar la intoarcere lipsa de experienta la volan si-a spus cuvantul. Baiatul a pierdut controlul volanului a ajuns in zidul unei case si de acolo s-a proptit fix intr-o teava de gaz. A fost o minune ca nu a explodat nimic in zona. A fost nevoie pe langa interventia politistilor si a celor de la societatea de gaz care au securizat zona si au remediat problemele tehnice. Ajunsi la fata locului politistii au fost socati sa vada ca la volan era un copil. Mai mult, masina cu care plecase la plimbare prin localitate pustiul nu era nici macar inmatriculata. Oamenii legii fac acum verificari pentru a vedea cine poate fi tras la raspundere pentru nazbatiile adolescentului. Chiar daca scapa de un potenial dosar penal pentru ca nu are nici macar 16 ani, tanarul s-a ales cu siguranta cu mustruluiala zdravana din partea parintilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Creste somajul!!!

Peste 150 de sibieni au ramas in prima luna a anului fara un loc de munca. La momentul de fata sunt inregistrati in evidentele AJOFM mai bine de 9 mii de someri. Rata somajului a ajuns la 4,65%. Cei mai multi someri, peste 6 mii nu beneficiaza nici macar de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro