Minor fugit de acasa, gasit de politisti

Hila Ovidiu

Politistii sibieni au reusit sa dea de urma copilului de 14 ani care a plecat de acasa, din Avrig, la inceputul acestei luni. Viorel Mirut a fost gasit teafar si nevatamat pe strazile localitatii de domiciliu.

La scurt timp dupa ce un minor de 14 ani din Avrig a fost dat disparut de catre parinti, politistii au reusit sa-i dea de urma. Viorel Mirut, care plecase de acasa inca din data de 10 august, a fost gasit chiar in localitatea de domiciliu, de o patrula de ordine publica. Din fericire baiatul era teafar si nevatamat si a ajuns acasa in siguranta. Acesta nu este insa un caz singular. Politistii de la Investigatii Criminale se confrunta des cu situatii in care minori, in special adolescenti, fug de acasa, iar apoi parintii solicita ajutorul politiei pentru a-i gasi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Se reinfiinteaza posturile rurale de politie

Sefii Politiei Romane au spus “La loc comanda” si au trecut la reactivarea posturilor de politie rurala, care au desfiintate anul trecut. In judetul Sibiu se vor operationaliza, incepand cu data de 1 septembrie, 53 de posturi de politie comunala. Reorganizarea structurilor rurale de politie, aplicata incepand de anul trecut […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro