Minor disparut de la lucru

Hila Ovidiu

Politistii sibieni sunt in cautarea unui copil de 15 ani, care a disparut de la stana la care lucra, situata pe raza localitatii Casolt, inca din data de 13 iunie. Oamenii legii fac apel catre sibienii care l-au vazut pe baiat sa anunte politia.

Politistii cer ajutorul sibienilor pentru gasirea unui tanar care a disparut din data de 13 iunie. Iancu Gheorghe Ioan are 15 ani si lucra la o stana situata pe raza localitatii Casolt. In 13 iunie, cand a fost vazut ultima data, acesta a plecat intr-o directie necunoscuta de la stana unde lucra ca si ingrijitor de animale si nu a  mai revenit. Baiatul este din localitatea Hosman, si are 1,5 – 1,55 metri inaltime, 45 de kilograme, par saten, tuns scurt, fir drept, ochi caprui, ten inchis. Nu prezinta semne particulare si nici nu se stie exact cu ce era imbracat la data disparitiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Angajatorii din constructii, verificati de ITM

Inspectorii ITM Sibiu au desfasurat in aceasta luna o serie de actiuni care se inscriu in cadrul Campaniei Nationale privind identificarea cazurilor de munca fara forme legale de angajare si respectarea de catre angajatorii din domeniul constructiilor a prevederilor legale  privind  securitatea si sanatatea in munca. Din 23 de agenti […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro