MII DE JUCĂRII CONTRAFĂCUTE, CU RISC PENTRU SĂNĂTATEA COPIILOR, CONFISCATE DE POLIȚIȘTII SIBIENI

stiri redactie

Polițiștii de la investigarea criminalității economice au ridicat ieri peste 1.000 de produse contrafăcute din categoria jucăriilor în valoare de peste 19.000 de lei. Polițiștii au desfășurat ample acțiuni în municipiul Sibiu.

La data de 6 decembrie, polițiștii specializați în investigarea criminalității economice, în baza planului de măsuri dispus de către Direcția de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.G.P.R., au efectuat ample acțiuni în municipiul Sibiu în vederea prevenirii comerțului cu produse contrafăcute, în special pe linia jucăriilor.

Urmare a acestor acțiuni, polițiștii au ridicat 1.031 de produse contrafăcute în valoare de 19.716 lei, inclusiv cu risc pentru sănătatea copiilor (cele menționate în alerta A12/1724/19).

Totodată, în urma acțiunilor, au fost înregistrate 8 dosare penale pentru infracțiuni prevăzute de Legea 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice.

Acțiunile polițiștilor pe această linie continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

PESTE 4,5 MILIOANE DE ȚIGARETE DE CONTRABANDĂ, DESCOPERITE DE POLIȚIȘTI

Peste 4,5 milioane de țigarete de contrabandă, disimulate în role de hârtie importate din spațiul extracomunitar, au fost descoperite de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bihor la punctul de lucru al unei societăți comerciale din Borș. Vineri, 6 decembrie a.c., polițiștii din Bihor, sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro