Mihai Stănişoară a rămas fără permis auto după ce a fost prins conducând cu 104 km/h în localitate

Hila Ovidiu

Fostul ministru al Apărării Mihai Stănişoară a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de trei luni, după ce a fost prins conducând cu 104 kilometri la oră într-o localitate din judeţul Argeş, au declarat surse din Poliţie.

Conform surselor citate, Mihai Stănişoară a fost oprit, joi, de un echipaj al Poliţiei Rutiere Argeş, după ce maşina condusă de acesta a fost înregistrată de aparatul radar rulând cu 104 kilometri la oră în comuna Drăganu.

Poliţiştii de la Rutieră i-au suspendat pentru 90 de zile permisul fostului ministru al Apărării şi l-au amendat cu 945 de lei.

Mihai Stănişoară a demisionat, la sfârşitul lunii aprilie, din funcţia de deputat şi din calitatea de membru al PLR, el spunând atunci că, ”după o îndelungată deliberare şi autoanaliză”, a decis ca, cel puţin pentru o perioadă, drumul pe care îl va urma să nu mai includă politica.

Mihai Stănişoară a avut două madate de deputat între 2000 şi 2008, iar din 2008 şi până în 2012 a fost senator. În 2012, el a fost ales din nou deputat într-un colegiu din judeţul Mehedinţi.

 

 

mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Turişti mexicani confundaţi cu terorişti, ucişi în Egipt de către forţele de ordine

Doisprezece turişti au fost ucişi şi alţi 10 răniţi după ce au fost confundaţi cu terorişti de către forţele de poliţie egiptene, informează pagina electronică a CNN. Incidentul a avut loc duminică, într-o zonă restricţionată.CNN notează că forţele de ordine din Egipt se aflau într-o misiune când s-au intersectat cu […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro