Miei scumpi in 2013

Hila Ovidiu

Daca vreti miel de Pasti puneti-va bani de-o parte inca de acum. Fermierii anunta ca in acest an carnea ovinelor va fi mai scumpa. Preturile vor creste cu aproximatv 25 de procente.

Sibienii care vor sa pastreze traditia mielului de Pasti trebuie sa faca economii inca de pe acum. Si asta pentru ca in acest an carnea de oaie si de capra va fi cu aproximativ 25 de procente mai scumpa decat in anul trecut. De vina este seceta din vara care i-a lasat pe fermieri fara nutret si cresterea preturilor la lucerna. Ciobanii spun ca daca nu vor ridica pretul carnii nu vor reusi sa isi acopere costurile de productie. Cum s-au nascut deja primii mieluti, pana in 5 mai cand vor fi Pastile din acest an mieii vor avea o greutate considerabila. Anul trecut kilogramul de carne de miel s-a vandut cu 25 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Nou nascuti “uitati” la spital...

Meseria de “MAMA” pare sa nu mai fie la mare cautare. Dovada sta faptul ca in doar 3 luni au fost abandonati in spital 8 bebelusi. Nou nascutii au fost lasati acolo pur si simplu imediat dupa nastere. Trist, dar cat se poate de adevarat…in timp ce unele femei ar […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro