Miei putini

Hila Ovidiu

Daca doriti ca in ziua de Pasti sa aveti miel pe masa, ar trebui sa va grabiti sa cumparati. Comerciantii spun ca 80 la suta din marfa a plecat catre export.  Pentru piata din Sibiu  au ramas in acest an foarte putini miei. La aflarea vestii, sibienii s-au inghesuit deja la Hala Cibin sa se aprovizioneze cu carne.

Comerciantii spun ca o mare parte din marfa din aceasata primavara, a plecat la export iar o parte a fost vanduta saptamana trecuta pentru pastile greco-catolicilor. Mieii ramasi sunt putini si s-ar putea sa nu ajunga pentru toti sibienii. La aflarea vestii, sibienii au dat marti navala la piata. Desi pretul unul kg de carne de miel  costa 25 de lei, cumparatorii spun ca nu e asa mare si si in acest an isi permit sa cumpere  pe saturate. Mai bine de 20 de producatori din Marginimea Sibiului au ocupat deja standurile din hala de la Piata Cibin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

A lovit ambulanta

O autospeciala SMURD a fost in noaptea de luni spre marti implicata intr-un eveniment rutier. Acesta s-a soldat din fericire doar cu pagube materiale. Soferul care nu a acordat prioritate ambulantei, a ramas 3 luni fara permis de conducere. Autospeciala SMURD a fost implicata luni noaptea intr-o tamponare. Evenimentul rutier […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro