Microbuze scolare pentru elevii sibieni

Hila Ovidiu

24 de microbuze scolare vor ajunger pana la finele anului la Sibiu. Vor fi folosite pentru transportul elevilor din sate catre scolile unde copiii invata. Primele doua masini au sosit deja.

microbuze2611Pentru judetul nostru au fost repartizate 24 de microbuze scolare. Primele doua au ajuns deja la Sibiu. In perioada urmatoare vor mai primi microbuze localitatile Apoldu de Jos, Arpasu de Jos, Bazna, Biertan, Hoghilag, Nocrich, Pauca, Rasinari, Rosia, Seica Mare, Selimbar si Turnu Rosu. Primele doua microbuze au sosit deja la Sibiu. Cea de la Alma a ajuns azi in curtea Prefecturii pentru inmatriculare. Valoarea unui microbuz este de aproximativ 120 de mii de lei. este cel mai mare numar de microbuze oferite gratuit de catre minister pana acum Sibiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ponta l-a demis pe Gelu Marin Oltean, șeful DIGIPI

Premierul Victor Ponta, l-a demis luni, din funcție pe Gelu Marin Oltean, Şeful Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă (DGIPI). Şeful DGIPI, Gelu Marin Oltean, a fost data afară de la conducerea serviciului de protecție internă, de către premierul Victor Ponta.  Decizia de eliberare din funcție a fost publicată luni, în […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro