Mic dejun cu Thoas Gerlach

Hila Ovidiu

Consulul general al RFG la Sibiu, Thomas Gerlach, a fost invitatul de onoare al Micului Dejun al Barbatilor, gazduit sambata dimineata de Academia Evanghelica din Sibiu. Cum mai are doar un an de mandat in Romania, consulul a prezentat un referat cu titlul „Diplomat într-o tara prietena. O apreciere (ne)critica”

Cea de-a treia editie din acest an al Micului Dejun al Barbatilor, eveniment organizat si gazduit de Academia Evanghelica din Sibiu, a avut un invitat cu totul deosebit. Consulul General al Republicii Federale Germania la Sibiu, Thomas Gerlach a sustinut un referat cu subiectul „Diplomat intr-o tara prietena. O apreciere (ne)critica”. Acest referat este prezentat inainte cu un an ca diplomatul sa-si incheie cel de-al doiolea, si ultimul mandat in Romania. Evenimentul desfasurat periodic sun titulatura de „Mic Dejun al Barbatilor” este organizat si desfasurat de 10 ani de Academia Evanghelica din Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pericol pe munte

In zonele montane sunt asteptate pentru acest sfarsit de saptamana descarcari electrice, intensificari de vant, averse puternice de ploaie, chiar si caderi de grindina. In aceste conditii salvamontistii ii avertizeaza pe turisti sa evite traseele situate la peste 1.700 de metrii altitudine. Evitati muntele in acest sfarsit de saptamana! Este […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro