Mic dejun 3

Hila Ovidiu

Deoarece  in ultimii doi ani  versiunea beta a micului dejun s-a dovedit a fi una de succes , organizatorii va prezinta:  Mic dejun al barbatilor 3.   Upgrade-ul se bazeaza pe pachetul de baza deja cunoscut ,,referat, discutii si mic dejun generos”. Toatea acestea sunt organizate de catre Academia Evenghelica Transilvania.

Micul dejun al barbatilor va avea loc in data de 29 septembrie 2012, la ora 09.00 in Centrul de Intalniri si Conferinte „Hans Bernd von Haeften”.  Referatul introductiv va fi sustinut de dl. Prof. dr. Ralf Hohlfeld. Referatul sau poarta titlul: „Presa intre democratie si putere „ Dl. Prof. dr. Ralf Hohlfeld este profesor pentru studii de comunicare la Universitatea din Passau si purtator de cuvant al Departamentului pentru Mass-media si Comunicatii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lucrari la strazi

Weekendul nu aduce doar vreme frumoasa si dor de duca, ci si lucrari la strazi. In timp ce unii se odihnesc, angajatii de la drumuri nu mai contenesc cu interventiile stradale. Mihai Viteazu si Octavian Goga sunt doua dintre arterele orasului care vor fi inchise temporar. Lucrari se vor desfasura […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro