Mese imbelsugate de Revelion

0
1054

Cand vine vorba de masa de Revelion romanii sunt generosi in alegerea mancarurilor. Si cum traditia e traditie, de pe mesele oamenilor nu lipsesc produsele traditionale din carne de porc. Producatorii locali ne dau cateva idei despre ce ar trebui sa contina un platou aperitiv.

Inca din Evul Mediu, pentru romani prezenta de sarbatori a preparatelor din carne de porc este o traditie adanc impamantenita. Duce cu gandul la bunastare. Asa ca, orice om care se respecta, pune pe masa in noaptea dintre ani un platou cu preparate traditionale.
Producatorii traditionali au facut in ultimele zile vanzari mai mari decat in tot anul la un loc. Iar celor care nu au stiut ce sa aleaga din multitudinea de produse dupa care iti lasa gura apa le-au facut recomandari. Printre cele mai indragite preparate traditionale se numara toba, caltabosii, carnatii afumati, pastrama, muschiuletul afumat sau ceafa preparata dupa aceeasi metoda si bineinteles slaninuta cu boia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.