Medieseni drogati, adusi la UPU de catre politisti

Hila Ovidiu

Sibiul se transforma incet, incet in capitala consumului de droguri. De la inceputul anului si pana in prezent 7 persoane au ajuns la Urgente dupa ce au consumat etnobotanice sau chiar droguri de mare risc. Ultimele doua victime au fost conduse la UPU de catre politisti. Este vorba despre 2 medieseni.

drog1Consumul de droguri de mare risc a devenit “sport national” printre sibieni. In loc sa isi petreaca timpul liber prin activitati constructive tinerii aleg sa se distruga cu buna stiinta. De la inceputul anului si pana in prezent 7 persoane au ajuns la spital dupa ce au consumat etnobotanice si alte substante psihoactive. Ultimele 2 victime au fost aduse la spital chiar de catre politisti. Este vorba despre 2 barbati din Medias. La Uregente au ajuns 4 persoane dupa ce au consumat

etnobotanice si li s-a facut rau dar si 3 tineri care au consumat substante mult mai puternice. Saptamana aceasta un barbat a fost dus de politisti la Unitatea de Primiri Urgente dupa ce l-au prins in trafic. Tanarul nu a fost in stare sa poarte o discutie cu politistii si nu stia nici macar unde se afla. A fost o minune faptul ca acesta nu a produs un accident rutier data fiind starea in care se afla.
Cei 7 pacienti tratati de medicii sibieni dupa ce au consumat substante halucinogene nu au ramas internati ci au plecat acasa cu recomandari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Caini "de paza" in muzeu

Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului va deveni probabil primul muzeu din Europa care detine caini de paza in gospodarii. Se va rezolva astfel problema maidanezilor care isi fac veacul pe langa unitatea culturala. Interesant este faptul ca vizitatorii sunt cei care vor putea avea grija de patrupede. Reprezentanii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro