Medicii vor spital cu heliport, pe actualul amplasament

Medicii de la judetean si-ar dori noul spital pe locatia actualei unitati medicale. Sau cel putin asa i-au spus acestia Adelei Muntean, prefecta Sibiului. Varianta propusa de medici a mai fost luata in calcul in urma cu aproximativ 5 ani de zile.

Dupa ani de zile in care s-au vehiculat 3 potentiale scenarii cu locatii diferite in ceea ce priveste constructia noului spital, este readusa pe tapet varianta initiala, aceea de a construi un nou spital pe amplasamentul celui actual. Sugestia vine se pare din partea angajatilor Spitalului Judetean care spun ca aceasta ar fi, din pounctul lor de vedere, cea mai viabila solutie. Specialistii in domeniul sanitar si-au facuta auzita dorinta prin vocea prefectului Adela Muntean.

Modernizarea si inaltarea cladirii principale a Spitalului Judetean pe actualul amplasament a fost prima idee de spital  nou din Sibiu. aceasta a fost lansata in dezbatere de catre fostul presedinte al Consiliului Judetean dupa ce varianta cu schimbul de terenuri dintre Sibiu si MAPN esuase. Ideea a picat din cauza faptului ca proiectul a fost respins pentru ca nu se incadra arhitectural in regimul de inaltime impus de zona.

Ulterior s-a ramas pe varianta cu Drumul Hotilor insa pana la momentul de fata, singura interventie este amplasarea unui minipanou care informeaza ca acolo, candva va fi un spital…

No Comment

Leave a Reply

*

*