Materiale suficiente pentru spital

Hila Ovidiu

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu are, in sfarsit, suficiente materiale de uz curent, cum ar fi medicamentele si consumabilele. Acest lucru s-a intamplat datorita faptului ca Consiliul Judetean Sibiu se ocupa de plata utilitatilor spitalului, iar banii pe care unitatea ii cheltuia pana acum pentru acestea, sunt folositi pentru materiale.

Dupa ani si ani de austeritate, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu pare sa se apropie de rezolvarea problemelor care tin de materialele medicale de uz curent. Consiliul Judetean Sibiu s-a tinut de cuvant si a preluat cheltuielile spitalului legate de utilitati. In aceste conditii, banii care pana acum erau alocati pentru utilitati, au fost redirectionati de catre conducerea spitalului pentru achizitionarea de materiale medicale si consumabile. Iar efectele pozitive incep sa se resimta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cainii sibieni cauta ursul ucigas

Patru echipe canine din cadrul Centrului Choinologic Sibiu participa la cautarea ursului care a ucis si ranit mai multe persoane in Dambovita. Cum ursul a fost ranit de braconieri, cainii i-au luat deja urma iar politistii au sperante ca il vor gasi in scurt timp. Patre echipe chinotehnice din cadrulul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro