Masuri sporite pentru siguranta turistilor

Hila Ovidiu

Salvamontistii sibieni isi extind activitatea de patrulare preventiva. De la 1 iunie o echipa suplimentara va actiona in zona Negoiu. In Paltinis si la Balea echipele vor fi prezente in permanenta.

salvamontAdiSalvamontistii spun ca numarul turistilor care vin sa se distreze in zonele montane din Sibiu a crescut considerabil in ultimii ani asa ca pentru protectia acestora este nevoie de tot mai multe patrule. O echipa suplimentara va fi in Muntii Fagarasului. Aceasta isi va incepe activitatea de la 1 iulie. Monitorizarea va fi facuta in permanenta de catre salvamontisti. Acestia vor asigura si interventia de urgenta in caz de accident. Din acest motiv se fac angajari pentru postul de salvator montan. Concursul va avea loc in luna iunie. La momentul de fata angajati ai Serviciului Salvamont sunt 12 salvamontisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

4 masini sparte in doar o zi

Hotii specializati pe furturi din auto au dat iama in masinile sibienilor. Patru autoturisme au fost sparte intr-o singura zi. Politistii spun ca primii care au gresit au fost chiar proprietarii automobilelor pentru ca au lasat la vedere, in masina, bunuri de valoare. Intr-o singura zi, in municipiul Sibiu, au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro