Masuri sporite de securitate

Hila Ovidiu

Cupa Davis a transformat orasul intr-un furnicar. Printre miile de iubitori ai tenisului in strada sunt si sute de politisti care asigura ordinea publica. Lor li s-au alaturat jandarmi si chiar reprezentanti ai ISU.

06.03.2015 14:58Confruntarea anului din tenisul romanesc are loc chiar in aceste zile la Sibiu. Cupa Davis a necesitat insa si masuri sporite de siguranta, mai ales ca sportivii romani intalnesc in competitie selectionata Israelului.
100 de politisti, jandarmi si reprezentanti ai Isu vor fi in strada pentru a asigura ordinea publica, siguranta in trafic si evitarea situatiilor de urgenta. Cei mai multi angajati ai MAI sunt angrenati in misiuni ce se desfasoara in zona centrala a orasului si bineinteles in zona complexului sportiv Sala Transilvania. Gabriel Oprea a tinut sa le transmita participantilor la acest eveniment sportiv rugamintea de a respecta masurile dispuse de fortele de ordine. In situatii limita participantii pot apela cu incredere la cel mai apopiat echipaj de politie sau jandarmerie. Partidele de sambata sunt programate dupa orele pranzului asa ca accesul publicului va fi permis doar dupa ora 13.00.
Politistii spun ca in zona adiacenta arenei sportive stationarea autovehiculelor este interzisa. Vorbim aici despre strazile Nicolaus Olahus si octavian Goga. In fiecare zi de competitie ISU Sibiu va angrena echipaje de pompieri respectiv echipaje de paramedici SMURD care vor asigura interventia rapida in situatii de urgenta. Participantilor le este insa recomandat sa nu parcheze masinile pe caile de acces special destinate ambulantelor sau masinilor de pompieri, sa blocheze caile de evacuare din sala, sau utilizarea de bauturi alcoolice si tutun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

30 de iesiri in 4 ore

Firmele care se ocupa de deszapezire in Sibiu au intrat in alerta de la 04.00 dimineata. In doar 4 ore avusesera loc mai bine de 30 de iesiri. Meteorologii spun ca ninsorile vor continua pana sambata la ora 16.00 Este prima oara in acest an cand firmele care se ocupa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro