Masuri si anchete la Scoala 13

Hila Ovidiu

Autoritatile reactioneaza in forta dupa ce s-a facut public cazul fetitei batute de un coleg la Scoala 13. In timp ce parintii i-au scos micutei un certificat de la Medicina Legala, directorul unitatii de invatamant si inspectorii scolari au luat masuri de securitate. Cazul fetitei de nici 7 ani care a fost batuta de un coleg pana cand i s-a invinetit fata prinde ecou. In aceasta dimineata incidentul a fost raportat la Inspectoratul Scolar Sibiu.
Intre timp parintii micutei au mers si i-au scos certificat medico-legal. Copila a primit 6 zile de concediu medical si recomandarea de a fi vazuta de un medic specialist dupa ce fata i s-a umflat in urma loviturii si intampina probleme de respiratie.
Directorul scolii spune ca din informatiile pe care le detine conflictul a avut loc intr-o pauza, inaintea orei de engleza, cand fetita a fost lovita in curtea scolii cu un bulgar de zapada. Tot acesta sustine ca vor fi luate si masuri. In perioada urmatoare in clasa va asista si un psiholog care va urmari indeaproape comportamentul copilului violent si daca va fi cazul va face si recomandari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Intampinarea Domnului

Crestinii au sarbatorit marti Intampinarea Domnului. In popor aceasta poarta denumirea de Stretenie si aminteste de momentul in care Fecioara Maria a mers cu Pruncul Iisus la Templul din Ierusalim. Intampinarea Domnului se praznuieste in fiecare an la 40 de zile de la Nasterea Mantuitorului si marcheaza momentul in care […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro