Masuri de prevenire a răspândirii COVID 19, luate de Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu

stiri redactie

Consiliul de Administrație al Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu a decis, în ședința din 11 martie, luarea unor măsuri pentru prevenirea îmbolnăvirii cu virusul COVID 19. Astfel, în perioada 11-22 martie 2020, modalitatea de predare față în față va fi înlocuită cu predarea în regim online, prin utilizarea platformei web de tip e-leaning. De asemenea, se suspendă toate activitățile derulate în cadrul universității, care implică aglomerări de persoane (conferințe, lansări de carte, spectacole, activități sportive, workshop-uri, prelegeri). Activitățile didactice care nu pot fi desfășurate online vor fi recuperate după un grafic stabilit de fiecare facultate în parte și care urmează a fi comunicat cu celeritate rectorului. 

În această perioadă, căminele studențești și cantinele vor rămâne deschise, însă va fi interzis accesul persoanelor din exteriorul universității.

Totodată, se suspendă toate mobilitalile studenlilor și cadrelor didactice pentru perioada 12 – 22

martie 2020. 

Activitățile administrative și de cercetare din cadrul universității nu se supun prevederilor prezentei hotrări.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

PASAGERII ZBORULUI STUTTGART SIBIU, INTRA IN IZOLARE LA DOMICILIU

Astăzi, 11 Martie a.c. , pe Aeroportul Internațional Sibiu a aterizat un avion de la Stuttgart care a avut la bord un număr de 97 de persoane . Dat fiind faptul că zborul vine din Germania ,în contextul prevenirii răspândirii noului CORONAVIRUS, Grupul de Suport tehnic pentru gestionarea situațiilor de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro