Masini tamponate pe fondul neacordarii de prioritate

Hila Ovidiu

Neacordarea de prioritate a dus in weekend la producerea unui accident rutier in care au fost lovite 5 masini. Evenimentul rutier a avut loc in sensul giratoriu de la Spital. Un microbuz a ajuns fix in groapa adanca de peste un metru facuta de cei de la drumuri care lucreaza in zona. Din fericire nu au existat raniti grav.

politiaIn accident au fost grav avariate 5 autoturisme. De vina pentru producerea evenimentuilui rutier este soferul unui taxi care nu a acordat prioritate unui microbuz in apropierea giratoriului de langa Spital si Podul Garii. In urma impactului microbuzul a fost aruncat in alte 3 masini care erau parcate in zona. In cele din urma microbuzul a cazut in groapa facuta de cei care efectueaza lucrari la retele in zona. Ca prin minune nimeni nu a fost grav ranit desi in taxi se aflau mai multe persoane. Cei care au fost la fata locului au spus ca taxi-ul circula cu viteza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Alimente pentru saraci

Peste 300 de kilograme de alimente neperisabile au ajuns la cei nevoiasi prin Banca de Alimente. Beneficiare au fost 20 de familiii din Vurpar si Centrul de zi al Asociatiei Stefan cel Mare. Acolo mananca zilnic 35 de copii. Sute de oameni au intins o mana de ajutor nevoiasilor prin […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro