Marul „discordiei” la Scoala 13

Hila Ovidiu

Scandal la Scoala 13 dupa ce un elev a pozat cateva mere stricate si a dus acasa fotografiile parintilor. Reprezentantii unitatii de invatamant spun insa ca fiecare scolar isi poate alege marul dintr-o cutie si ca nu au mai fost probleme de acest gen pana acum. Ba mai mult, ne-au dus chiar si in depozitul scolii pentru a vedea conditiile in care sunt tinute alimentele. In acest caz a fost demarata o ancheta iar furnizorul va fi luat la bani marunti de catre reprezentantii Consiliului Judetean in cursul zilei de vineri.

La nici doua saptamani de cand a inceput distributia merelor in scoli a avut loc si primul incident. Un copil de clasa a IV-a a fotografiat 2 mere stricate si a aratat pozele parintilor. Culmea este ca parintii copilului nu s-au adresat unitatii de invatamant in care acesta invata ci direct mass-mediei. Reprezentantii unitatii de invatamant spun insa ca acesta este un caz izolat si ca micutii isi pot alege merele dintr-o cutie deci nimeni nu le pune pe masa un anume mar. Directorul adjunct al scolii ne-a dus chiar in depozitul de alimente pentru a vedea cum sunt pastrate merele care urmeaza sa fie date copiilor. Aici toate merele pareau in regula. Reprezentantii Consiliului Judetean spun ca vor sta de vorba cu furnizorul pe aceasta tema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Arestati preventiv

2 dintre cei trei tineri  banuiti ca au spart o casa de vacanta de pe Valea Avrigului au fost arestati preventiv. Magistratii au decis ca acestia sa stea dupa gratii cel putin 30 de zile cat continua cercetarile. Reamintim faptul ca 3 tineri cu varste cuprinse intre 15 si 27 […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro