Marfa contrafacuta, confiscata de politistii sibieni

Hila Ovidiu

Bijnitari prinsi de catre politisti. Vorbim despre 3 barbati din Galati care vindeau in Piata Cibin produse contrafacute. In ciuda eforturilor politistilor comerciantii isi defasoara in continuare actiunile ilicite chiar in mijlocul zilei.

bijnitari3 bijnitari au fost prinsi de catre politistii sibieni in timp ce incercau sa vanda produse contrafacute in Piata Cibin. Barbatii au varste cuprinse intre 19 si 36 de ani si sunt din Galati. Au vandut sibienilor haine si incaltaminte chipurile de firma. Celor trei le-a fost confiscata marga. In ciuda eforturilor politistilor de prevenire a activitatilor comerciale ilicite in cursul acestei zile mai multe persoane vindeau pe furis diferite articole de imbracaminte si incaltaminte. La momentul la care au vazut ca sunt filmati acestia s-au ascuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Reabilitare capitala pentru Baia Populara Sibiu

Baia Populara Sibiu intra in reabilitare. Vizate sunt instalatiile tehnice. Lucrarile vizeaza inclusiv montarea de dezumidificatoare. 12 milioane de lei. Aceasta este suma pe care o va cheltui municipalitatea sibiana pentru modernizarea instalatiilor tehnice de la cel mai vechi spa al orasului. Baia Populara va beneficia de lucrari de restaurare […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro