Mandate puse în aplicare

La data de 7 noiembrie a.c., în urma colaborării cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Brașov, polițiștii sibieni au identificat și prins un bărbat în vârstă de 33 de ani, domiciliat în localitatea Șelimbăr, pe numele căruia autoritățile judiciare spaniole au emis un mandat european de arestare, bărbatul fiind cercetat pentru fapte penale săvârșite pe teritoriul acestui stat.

Sibianul a fost prezentat Curții de Apel Alba Iulia în vederea recunoașterii mandatului de arestare, iar instanța a dispus aplicarea măsurii controlului judiciar pentru o perioadă de 30 de zile.

  •  

La data de 7 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Agnita pe numele unui bărbat în vârstă de 31 de ani, din localitate.

Bărbatul a fost condamnat la executarea unei pedepse de 1 an și o lună pentru săvârșirea infracțiunii de refuz de recoltare probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

No Comment

Leave a Reply

*

*

POPULAR POSTS